EEVA HYVÄ !!!

Tänä iltana Eeva on joukossamme viimeistä kertaa täysivaltaisena hallituksen jäsenenä!

Aikoinaan perustaessamme tätä uutta Puutarhaseuraa vanhojen Inkeroisten seudun puutarhayhdistyksen ja Anjalankosken Puutarhayhdistyksen ”raunioille” päätimme, että kaikki he, jotka jaksavat ja haluavat toimia hallintotehtävissä tässä uudessakin Seurassa, heitä muistetaan tavalla tai toisella heidän siirtyessään ns. rivijäseniksi.

Muutama vuosi sitten Pekka Hyvärinen ilmoitti korkean ikänsä takia siirtyvänsä pois hallituksesta ja pari vuotta sitten Tapani Orsivaara teki saman päätöksen terveydellisistä syistä, mutta toivuttuaan hän jaksoi vielä kuitenkin vähän aikaa.

Heille molemmille päätettiin yksimielisesti myöntää kunniajäsenen arvo, mikä tarkoittaa vapauttamista jäsenmaksusta, mutta antaa mahdollisuuden osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin, useimmiten kunniapaikalla.

Nyt on sinun vuorosi Eeva saada kunniajäsenen arvo!

Olet ollut innokkaasti mukana lähes kaikissa tapahtumissa ja talkoissa, mitä olemme järjestäneet vanhan ja sittemmin uuden Seuramme aikana. Varsinkin keväisillä retkillä erilaisiin messutapahtumiin olet ollut lähes asiantuntijana, olet ”hoksannut” kaikki uutuudet ja auliisti valaissut meitä muita tiedoillasi. Kaikki kotiin ja kotipihaan liittyvät kasvit ja varsinkin kukat ovat olleet ja edelleen ovat sydäntäsi lähellä. Monet harvinaiset kasvit ja varsinkin uutuudet ovat löytäneet kotinsa sinun puutarhassasi, joka on kuin pieni helmi siinä Kallentien kulmassa.

Muistan aikoinaan ihmetelleeni sinun keväisiä hyasinttejasi, jotka kukkivat siellä kadun varressa ja tuntui, että ne nousivat joka kevät aina vaan vuodesta toiseen, kun taas muut valittivat, että hyasintit häviävät kukittuaan vuoden tai kaksi.

Eevalla on varmaankin se kuuluisa vihreä peukalo.

Työskentelysi hallituksessa on ollut hyvin käytännön läheistä, kun on tarjottu joulutapahtumassa glögiä tai muissa tapahtumissa kahvia, tai on ollut mitä tahansa tarjoiluun liittyvää, niin Eeva on hoitanut ja organisoinut sen. Ja aina häneen on voinut luottaa sataprosenttisesti, kun hän on jotain luvannut, niin hän on myöskin seisonut lupaustensa takana.

Eeva on osallistunut kiitettävästi kokouksiin ja on tuonut niissä esiin omia ideoitaan ja etenkin uusia asioita. Hän on kertonut kuulemiaan mielipiteitä jäsenistöltä, missä olemme onnistuneet ja missä olisi parantamisen varaa. Hän on hankkinut myöskin uusia jäseniä.

Eevan toiminnasta voidaan esimerkkinä mainita viime vuoden Lastentapahtuma luontopolkuineen Suvi Vasaman pihalla. Se oli Eevan organisoima ja toteuttama alusta loppuun asti. Hän itse hääräsi koko helteisen päivän pukeutuneena satuolennoksi ja jokaiselle luontopolulle lähtijälle riitti opastusta, puhumattakaan opista, mitä hän antoi pienille puutarhureille siementen kylvämisessä.

Kiitos Eeva panoksestasi vanhan yhdistyksemme toimintaan sekä toimintaasi viimeisinä 15 vuotena tämän nykyisen seuramme hyväksi.

Olet ollut ja tulet olemaan esimerkkinä meille muille uskollisuudesta puutarhaharrastustasi kohtaan, joka on kestänyt näissä seuroissamme yhteensä lähes ihmisiän. Harrastuksen vaikutus näkyy myöskin omassa pihassasi.

Toivomme, että mahdollisimman kauan käyt kokouksissamme ja tapahtumissamme, mutta nyt ilman velvollisuuksia. Haluamme nähdä sinun iloisen, valoisan ja touhukkaan olemuksesi vielä monia, monia vuosia.

Kaikkea hyvää sinulle ja puutarhallesi!

 

Takaisin